Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Trade manager Tobias Nap vertelt dat Hilti op verschillende vlakken bijdraagt aan prefabricage in de bouw. Met name in de installatietechniek en in de houtbouwbranche speelt prefab een grote rol.

Commercieel manager Johan Bogert: “We profileren ons graag als koploper in de prefabricage van modulaire installaties en hebben een unieke indakoplossing ontwikkeld.”

HEBO is al ruim veertig jaar goed voor de productie van houten en kunststof kozijnen. Of je nu kiest voor hout, kunststof of een combinatie, HEBO maakt het waar. Bijzonder aan dit bedrijf is zonder twijfel de focus op prefab: alle kozijnen worden prefab aangeleverd, inclusief stelkozijn, beglazing en hang- en sluitwerk.

Renske Wiggers is een doorgewinterde Plegt-Vosser. Ruim zeventien jaar geleden begon ze in de projectontwikkeling als Manager Vastgoedontwikkeling. Nu geeft ze leiding aan de afdelingen Verkoop (verkoopmanagement en kopersbegeleiding) en Development. Een van haar verantwoordelijkheden is de ontwikkeling van de Product-Markt-Combinaties (PMC’s) van Plegt-Vos.

Net als tijdens eerdere edities is WAGO weer aanwezig op PREFAB. Niet alleen met het onderhoudsvrije installatiesysteem WINSTA, maar ook met een primeur. “Zelfs de kleinste componenten kunnen het verschil maken,” vertelt Marcel Visser van WAGO.

Bij standnummer 040 in de PREFAB-hal presenteert wedi samen met haar ketenpartners DEKO, Tegelgroep Nederland en de Mosa een unieke wand- en vloerconstructie. Hiermee introduceert de bouwmateriaalspecialist een nieuwe innovatie op het gebied van industrieel en modulair bouwen.

Veel opdrachtgevers in de bouw worstelen met de variatie aan duurzame eisen die op hen afkomt. Stikstof, CO2, biodiversiteit. Eisen, normen en wensen lopen door elkaar heen. Wat als we het beeld kantelen en het materiaal als uitgangspunt nemen?

Onlangs ontving Van Wijnen, een der koplopers in de bouwsector, het allereerste KOMO- (diensten)certificaat omtrent BRL 2840 (deel 1) voor de ontwerpfase van haar prefab woningconcept.