Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Energietekorten, prijsstijgingen en leveringsonzekerheid. Woningnood en de stikstofcrisis. Afgaand op de dagelijkse berichtgeving lijkt Nederland tot op het bot verdeeld. Heel anders is dat beeld op de vakbeurs PREFAB - tijdens de Nationale Energie Week in Den Bosch.

90% van de Nederlandse bouwers maakt gebruik van Powerproject dat nu ook een BIM-module aanbiedt waardoor plannen vanuit het 3D-model mogelijk wordt.

“Vergeet baksteen, denk aan INpakt,” vertelt Olivier Langejan. “De INpakt gevelplaat is het sluitstuk van de industriële bouw.”

“We willen afstappen van de traditionele bouwmethodieken. Conceptuele prefab bouw biedt voordelen op het gebied van duurzaamheid, prijszekerheid en bouwfysische eigenschappen.”

Het is woningcorporatie Area gelukt om in anderhalf jaar tijd twintig flexwoningen in Erp te realiseren. De eerste bewoners nemen hun intrek in de woning.

Het Dok is zo door Pero Puljiz en Erik Vrieling ontworpen dat het compleet in een prefab systeem gebouwd kan worden.

Hoe de software van BIM4Production bedrijven helpt bij het efficiënt beheren van hun planning, productie en logistiek vanuit BIM? Lees snel verder.

Om het productieproces van prefabelementen te optimaliseren, heeft ISM Machinery een aantal producten ontwikkeld.