Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Onvoldoende handen op de bouwplaats, oplopende doorlooptijden en faalkosten. Daarom biedt IMP Solutions turnkey oplossingen voor installatieschachten en prefab badkamers voor de utiliteitsbouw, verzorgingstehuizen, hotels en appartementen.

Het project De Kwekerij in Utrecht omvat de bouw van 244 starterswoningen. Ursem Modulaire Bouwsystemen en Schouten Techniek leveren 244 geprefabriceerde badkamers, hetgeen bijdraagt aan de korte bouwtijd van 15 maanden.

Laat een scan uitvoeren of uw gestandaardiseerde werkwijzen certificeerbaar zijn. Want zo kunt u de kosten van kwaliteitsborging onder de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) mogelijk beteugelen.

De Brabanthallen in ’s Hertogenbosch vormden afgelopen week weer het zakelijke middelpunt van de energietransitie in Nederland: met als thema samenwerken in transitie was de Nationale Energie Week de place to be voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met hoe Nederland de komende jaren verduurzaamt.

Medeauteur van het Fit for 55 klimaatmaatregelenpakket van de Europese Commissie Diederik Samsom gaat tijdens de opening van de vakbeurs PREFAB 2021, onderdeel van de Nationale Energie Week, op dinsdag 12 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch als keynote spreker in dialoog met de vertegenwoordigers van ‘s lands meest betrokken sectoren.

De vergunning lag al een tijdje gereed, maar door de coronaperikelen is pas deze week officieel gestart met realisatie van de ombouw.

Om in de strenge winters van Finland door te kunnen blijven bouwen heeft Peikko decennia geleden boutverbindingen voor betonelementen bedacht. Steeds meer aannemers verkiezen deze innovatieve en droge verankeringsmethode boven de traditionele natte knoop. Waarom is dat?

Kant-en-klare gevelpanelen; de toepassing ervan neemt handoverhand toe. Met dank aan de bedenkers van machinale systemen of die elementen geautomatiseerd te voorzien van gevelbekleding.