Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Sponsor mogelijkheden

Toonaangevende webinars: haakt u aan?

Wij van 54events, drijvende kracht achter de vakbeurs, timmeren altijd aan de weg met nieuwe en verbeterde b-to-b diensten. Zo behoort tegenwoordig tot ons portfolio ook studio54, van waaruit wij sinds enige tijd toonaangevende webinars streamen.

156.000 professionals
Ongeveer eens per maand, doen wij dat. Dan vatten we een thema bij de hoorns en belichten dat, met hulp van experts van divers pluimage, vanuit vele hoeken en standen. Luisteraars selecteren wij gericht en met succes; vooral vanuit onze volgersschare van zo'n 156.000 professionals in totaal.

Pitch - en andere partnerships
Bent u of is uw onderneming actief binnen zo’n thema? Dan is wellicht een samenwerking interessant. U brengt dan uw bedrijf, product of dienst effectief – en precies zoals u voor ogen heeft – onder de aandacht van een specifiek geïnteresseerd publiek.

Ventilair en Airmaster over hun webinar partnership

Koen Berkers, ventilatiespecialist bij Ventilair:

“Volgende keer zijn we graag ook weer van de partij. Mooi programma, professionele begeleiding en mooi eindresultaat.”

Nathalie Duquesne, Benelux Country Manager bij Airmaster:

”Wij konden via onze pitch onze kennis over schoolventilatie met een groot publiek delen. Mooi dat er zoveel interesse was!”

Er zijn bij ons 3 soorten partnerships:

  • het Pitch Partnership
  • het Content Partnership
  • het Thema Partnership

Spreektijd, zichtbaarheid, content en leads
Afhankelijk van uw eventuele keuze, maakt u binnen de kaders van het betreffende webinar aanspraak op spreektijd, zichtbaarheid, content en leads. Het overzicht van de door ons geplande webinars staat onder onderstaand Partnership overzicht.

Meer informatie

Heeft u vragen over of interesse in deelname aan één of meerdere van onze webinars? Neem dan contact met ons op!