Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Over PREFAB

Vakbeurs voor industrieel en modulair bouwen & renoveren

PREFAB is een vakbeurs en kennisplatform in het kader van industrieel en modulair bouwen en renoverenProfessionals uit de woning– en utiliteitsbouw vinden hier 3 dagen lang informatie, verbinding en nieuwe business.

PREFAB onderscheidt drie segmenten, die zich allen duidelijk laten terugvinden in zowel het kennisprogramma als op de beursvloer: Ontwerp & Engineering, Componenten & Modules en Logistiek & Assemblage.

De beurs onderscheidt zich door de integratie van bouw en installatie. Naast specifieke producten en ontwerp- en logistieke tools toont PREFAB volledig geïntegreerde toepassingen als:

  • Geïntegreerde vloer- en gevelelementen
  • (Duurzame) dakconstructies
  • Geïntegreerde installatie- en energiemodules
  • Badkamers
  • Verbindingstechnieken
  • Geïndustrialiseerde componenten (waaronder schoorstenen en balkons)

Kennis delen en zaken doen

Als exposerend ondernemer toont u er de kennis en oplossingen die u in huis heeft en vergroot u er uw naamsbekendheid. U doet er nieuwe zakelijke contacten op en ontmoet er uw bestaande relaties: u deelt er uw kennis en doet er zaken.

Uitgebreid inhoudelijk programma

Tijdens PREFAB  speelt zich in de beurstheaters een afgewogen inhoudelijk kennisprogramma af, met workshops, lezingen, debatten en congressen. Ook als exposant kunt u een dagelijkse sessie initiëren. Een prima optie als u zich nadrukkelijk inhoudelijk wilt profileren.

Gelijktijdig met Vakbeurs Energie

PREFAB 2021 vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie, die gaat over warmte, elektriciteit en energiebesparing. Beide beurzen zijn gratis toegankelijk voor bezoekers die zich tijdig voorregistreren. En voor relaties van exposanten altijd.