Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Tien woningcorporaties in Noordoost Brabant en bouwer Barli uit Uden bundelen hun krachten om de komende vijf jaar duizend modulaire woningen te realiseren.

De Coninxpoort wordt één van de hoogste gebouwen van Lelystad. In het woongebouw komen 96 appartementen. De toren wordt opgebouwd uit prefab casco’s en een prefab gevel. Zo kan er snel en steigerloos gebouwd worden.

Tot 2030 moeten er in ons land zo’n 900.000 woningen worden gebouwd. Maar hoe krijg je die enorme woningbouwopgave voor elkaar zonder de CO2- en stikstofnormen te overschrijden?

Met flexwoningen, en het stelsel aan regelingen en ondersteuning om de realisatie van flexwoningen te versnellen, is met succes een nieuwe bouwwijze geïntroduceerd.

ROCKWOOL, wereldwijd bekend om zijn innovatieve en duurzame isolatieoplossingen, staat dit jaar in oktober voor de eerste keer op PREFAB in de Brabanthallen in Den Bosch.

“We destilleren in gezamenlijkheid een methodeinclusief details op uitvoeringsniveau waarmee je een goed houten gebouw kunt ontwerpen en realiseren.”

“In onze ogen is duurzaam bouwen, bouwen met oog voor de mens en de natuur. Tegelijkertijd beseffen we dat volledig duurzaam bouwen nog niet te doen is.”