Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Medeauteur van het Fit for 55 klimaatmaatregelenpakket van de Europese Commissie Diederik Samsom gaat tijdens de opening van de vakbeurs PREFAB 2021, onderdeel van de Nationale Energie Week, op dinsdag 12 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch als keynote spreker in dialoog met de vertegenwoordigers van ‘s lands meest betrokken sectoren.

De vergunning lag al een tijdje gereed, maar door de coronaperikelen is pas deze week officieel gestart met realisatie van de ombouw.

Om in de strenge winters van Finland door te kunnen blijven bouwen heeft Peikko decennia geleden boutverbindingen voor betonelementen bedacht. Steeds meer aannemers verkiezen deze innovatieve en droge verankeringsmethode boven de traditionele natte knoop. Waarom is dat?

Kant-en-klare gevelpanelen; de toepassing ervan neemt handoverhand toe. Met dank aan de bedenkers van machinale systemen of die elementen geautomatiseerd te voorzien van gevelbekleding.

“Het accent ligt op samenwerking. Hoe brengen we samen prefab producten bij elkaar ? Hoe dragen we samen bij aan de aanpak van vraagstukken als de energietransitie, duurzaamheid, circulariteit en demontabel bouwen?"

Onlangs opende beursorganisator 54events de bezoekersregistratie van de vakbeurs PREFAB. Die vindt plaats op 12, 13 en 14 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, gelijktijdig met Vakbeurs Energie en de vakbeurzen PREFAB en Industrial Heat & Power.

De prefab VBI Integraalvloer met geïntegreerde technische installaties draagt bij aan een snelle oplossing voor het woningtekort. Deze systeemvloer voor seriematige, grondgebonden woningbouw is namelijk ontwikkeld voor het snel realiseren van geïndustrialiseerde nieuwbouwwoningen.

Betaalbare, circulaire en energiezuinige woningen. Het woonconcept van StartBlock slaat aan: momenteel worden de kant-en-klare woningen in de fabriek in Emmeloord industrieel vervaardigd voor meerdere projecten, waaronder in Ridderkerk en Emmeloord.